Voorschool Oranje Nassau - Impuls

Heb je opvang voor je peuter nodig?
Wil je je kind lekker laten spelen met andere kinderen?
Dat kan bij ons op school!

In onze school is voorschool Oranje Nassau van Impuls gevestigd. Impuls staat voor toffe kinderopvang die voor iedereen toegankelijk is. Je kind kan hier heerlijk spelen en heel veel leren.
Op de voorschool wordt een Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma aangeboden dat aansluit op de leerlijn van onze school.
Als je kind vier jaar wordt, is de overgang naar groep 1 van de basisschool minder groot.

Voorschool Oranje Nassau is gevestigd in de Oranje Nassau school . De tijden zijn 8.15 – 12.15 en van 12.45-16.45.
In de schoolvakanties is de voorschool gesloten.

Wil je meer weten of je kind aanmelden?
Bel of mail met de afdeling Klantenservice op telefoonnummer 020 – 515 88 00 of klantenservice@impuls.nl.
Of kijk op de website van Impuls, je kunt daar ook je vraag via chat stellen: www.impulskinderopvang.nl.

Naschoolse activiteiten door Stichting Wijsneus

Voor de naschoolse activiteiten hebben wij een samenwerking met stichting wijsneus. Stichting Wijsneus organiseert in blokken (vier blokken per jaar) diverse naschoolse activiteiten voor alle groepen in de school. De activiteiten worden begeleid door docenten vanuit Stichting Wijsneus. In ieder blok wisselen de activiteiten af zodat de kinderen verspreid over het schooljaar een breed aanbod krijgen aangereikt.

Studiebegeleiding door stichting SKC

Voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 wordt er op school bijles aangeboden vanuit stichting SKC. Onder begeleiding van het SKC oefenen de kinderen vaardigheden waar zij moeite mee hebben. Welke vaardigheden dit zijn wordt afgestemd met de leerkracht van het betreffende kind. Daarnaast is er ook ruimte voor huiswerkbegeleiding.

Muziekschool

In samenwerking met de muziekschool Amsterdam-Noord, krijgen de kinderen les van een vakleerkracht muziek. Om de week verzorgt deze vakleerkracht de muzieklessen in de groepen 1 t/m 8.