Nieuws

Fruitstokjes maken!

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 mochten hun eigen fruit stokje maken. Groep 1/2 kregen ook stokjes die gemaakt werden door de bovenbouw.

 


Afsluiting Kinderboekenweek

De kinderboekenweek werd afgesloten met een voorleeswedstrijd.

Na de voorleeswedstrijd kreeg iedere voorlezer een beker, medaille en een oorkonde.

 

 


Voorlezers in de klas

De tweede dag van de Kinderboekenweek werd vandaag geopend door vaders, moeders, opa’s of oma’s van de kinderen die een verhaal kwamen voorlezen in de klas. Bekijk de groepspagina’s voor de foto’s uit de verschillende groepen.

 

 


Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek werd vanmorgen feestelijk geopend. Na het doorknippen van het lint, een voorgelezen verhaal door juf Audrey en het Kinderen voor Kinderen ‘Kom erbij’ lied te hebben gezongen, is de Kinderboekenweek officieel gestart. De komende is er op school extra aandacht voor lezen en voorlezen met het thema ‘Vriendschap’.


 

Waterpret

Met dit heerlijke weer was het vandaag tijd voor waterpret! Met alle groepen gingen wij het plein op om met waterpistolen, zwembaden, flessen gevuld met water, waterbalonnen, etc. te spelen. Het plein was opgedeeld in een waterplein en een droog plein om te zonnen.

 


Middagje naar de speeltuin

Met de groepen 1 t/m 6 zijn wij een middag naar de speeltuin “Het Bloemenkwartier” geweest.

 


Olympische sportdag

Met de groepen 3, 4,  5 en 6 gingen wij naar de Olympische sportdag in het Olympisch stadion. Er werd door iedereen fanatiek gesport.