Bewegingsonderwijs

Leerkracht: Frank Rinckes (ma, di)

Met bewegingsonderwijs moet iedereen overal aan mee kunnen doen op zijn/haar niveau!

Over de kop gaan, zwaaien, klimmen, rijden en glijden, balanceren, jongleren, los komen van de grond, passeren en onderscheppen, tikspelletjes, 10 tellen in de rimboe, free running, klimmen in doeken, bewegen op muziek; allemaal dingen die we veel doen tijdens de lessen bewegingsonderwijs (vroeger ‘gym’) en dit is nog lang niet alles…

Gym01Gym02

Ouders, kom maar eens kijken bij de lessen en geniet van de belevenissen van uw kinderen. Een afpsraak maken is niet nodig, u bent altijd welkom als (rustige) toeschouwer. Als voorproefje kunt u dit filmpje bekijken!

Gym03Gym04

Het motto is: iedereen moet overal aan mee kunnen doen op zijn (of haar) eigen niveau. Was dat overal maar zo!

Gym05